varde ljus

Jag tog de gamla adventsljusen och gjorde till en lite vårigare modell som nu pryder mitt köksbord i ett av mina hem.. I det andra hemmet ligger det bara massa böcker, kom-i-håg-lappar och krafs på köksbordet så det är inte mycket att visa...
jag råkade...

Har jag visat min fina fåtölj som jag "råkade" köpa... Jag tycker om den jättemycket och det är här jag spenderar mina kvällar med att plugga och ibland även kolla på serier.. :)


"NY" SKOHYLLA

Nu har jag pimpat min skohylla lite. Skohyllan som egentligen är en vanlig hylla, men passar perfekt för mig eftersom min hall är så oerhört liten! Jag klädde in alla hyllplan med varsin fin vaxduk. Det är ju världens sämsta bild, men det blev urbra i verkligheten! :)


Pysselkväll

Innan helgen hade några tjejer i klassen pysselkväll hemma hos mig och det stickades, virkades och klistrades kort hej vilt. Så här såg det ut.. :) Själv virkade jag lite grytlappar.. Hoppas det blir fler gånger!
loppis é poppis

När jag var hemma över jul hann jag såklart med att ga på loppis också och det här är ett av mina fynd! En stor härlig röd brödburk. Den har fått en plats på hyllan i köket hemma med lite annat fint.. Vet inte om jag kommer att ha bröd i den, men nånting hittar jag nog på!


Snart öppnar butiken...

Till våren har jag och två jobbarkompisar bestämt att vi ska ha en liten "butik" igen. Jag var med på det före jul förra året, 2010 alltså och nu innan jul fick de två tyvärr stå där utan mig då jag var busy med skolan.. :)
Men till våren kör vi igen och jag är redan jättepeppad. Dels för att det är roligare att pyssla våriga saker än juliga. Det är mer färger och mer mönster! Allt det som jag tycker om.
Men jag är ju också så himla pysselsugen nu så det passar ju perfekt och jag har hundra ideér på vad jag ska sälja! Och en annan stor orsak är att jag verkligen behöver pengarna! Uttrycket fattig student, det är inget skämt! :)
Här kommer en liten lampskärm som jag knåpat ihop till min sänglampa här i Skara, den ger ett riktigt mysigt ljus..Nu ska jag virka grytlappar! Tjo!


Nu kanske..

Under jul har min inredningslust kommit tillbaka! Nu vill jag bara pyssla, pyssla, pyssla... Jag har grävt ner mig i inredningstidningar, pysselbloggar och panduro-katalogen, så nu kanske aktiviteten ökar här...

Jag och Anton har även firat 3 år under lovet, mysigt!
Den här nallen har jag fått av honom en annan gång. Nu sitter den i gungstolen hemma i Eskilstuna.. :)


LOVE!


RSS 2.0