Julkänsla att dela.

Jag tror alla vuxna längtar tillbaka till den där julkänslan som man hade som barn. Den som med mer ansvar och måsten bara blir mindre och mindre med åren. Jag har i alla fall gjort det och försöker varje år hitta den igen. I min jakt efter julkänslan brukar jag gå igenom mina minnen, julmusik och all världens julinspiration från media, tidningar och gamla gömmor. Hittills har jag inte hittat den.
 
Förrän nu. 
 
Jag vet att vi i år ska fira jul som vi alltid gjorde som små, med kusinerna och familjen. Det kommer va trångt och varmt av tända ljus och förhoppningsvis snö då vi ska vara i Norrland. 💗 Så den där känslan har bubblat där ett tag, nästan oigenkännlig, men ändå så bekant och glädjande. Och jag tror minsann att den bara blir starkare och starkare för varje dag. Jag längtar! 
 
Råkade även öppna lådan med juldekorationer och fick ytterligare en liten sniff av den, så jag vill gärna dela med mig av den till er. 
 
 
💗 

Inget bra på tv..?

Om ni nu trodde det så kommer det inte att komma något film- eller tv-serietips utan jag tycker egentligen vi ska kika lite mindre på tv och göra lite mer annat.
 
Men om man nu sitter där i soffan så kan man ju göra annat samtidigt. Som till exempel att virka. Det här "lilla" projektet sitter jag med på kvällarna. Vi får se när det blir klar 😉
 
 
 
💗
 
 

Lilla pappas dag!

Idag är det kanske som bekant Fars Dag! Och då ska vi såklart fira våra pappor. Jag gör det på avstånd med ett kort. Ett till min pappa och ett till Antons, med några lotter i så snart lever vi väl i någon slags miljonärfamilj. 😊
 
 
 
Ha en underbar dag! 
 

Lampgalen

Jag älskar lampor. Alltså helt tokig blir jag när jag ser en lampa i en fin modell. Och såklart måste jag också göra om vissa av de lampor jag köper. 
 
Här är en lampskärm jag köpte på loppis för ett tag sen. Helt vanlig vit var den men eftersom jag är så ivrig att börja mina projekt så hinner jag sällan ta före-bilder. 😊
 
Den här kommer nog ta ett tag att göra så här får ni en liten sneakpeak och kanske ser ni framför er hur den kommer se ut när den är färdig? 
 
 

Pyssel på gång

Här är tre av alla mina olika pysselprojekt. Vad det ska bli får ni se snart. Eller kan ni gissa? 😉🐯
 
 

RSS 2.0